Diensten

Wij nemen uw werk uit handen

Meubel montage

IBJ Montage is de complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van meubelen, kast- en slaapsystemen. Onze monteurs hebben een belangrijk doel voor ogen en dat is een tevreden klant.

Vanaf €50,-
Timmerwerk

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbare timmerman? Neem dan contact op met een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf. Wij kijken er naar uit met u samen te werken.

Vanaf € 50,- per uur
Kitwerk

Onderschat het kitwerk niet, het is erg belangrijk. Kitwerk is het duurzaam afdichten van alle naden, kieren en voegen met een duurzaam elastisch materiaal. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren voor alle soorten kitwerkzaamheden!

Vanaf € 50,- per uur
Klein elektrowerk

Voor elektrawerk hoeft u niet op zoek te gaan naar een elektricien. ‘Schokkend’ nieuws? We horen namelijk geregeld dat klanten zich hierover verbazen: “Ik wist helemaal niet dat ik IBJ Montage kan inschakelen voor elektrawerk.” Maar dat kan absoluut!

Vanaf €50,-
Montage

Monteren van douche en mengkranen, badkamer meubelen, meubels of kasten, leggen van laminaat of houtenvloeren, ophangen van verlichtingen, spotjes met dimmer, monteren van diverse aanpassingen in uw woning, etc.

Vanaf €50,- per uur
Allround klusjes

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! Wij gaan geen klus uit de weg. Vraag uw klus hieronder gemakkelijk aan!

Vanaf €50,- per uur
Verbouwen

Bij de verbouwing van een woning of pand kunnen wij u op vele verschillende manieren van dienst zijn. Onder andere het realiseren van een aanbouw, het veranderen van de indeling van de woning of het plaatsen van een dakkapel.

Vanaf €50,-
Timmerwerk

Timmerwerkzaamheden zijn vaak onderdeel van een verbouw of renovatie. Ook hierin kunnen wij u helpen met werkzaamheden zoals het plaatsen van scheidingswanden, dakramen of het stellen van raam- en deurkozijnen.

Vanaf € 50,- per uur
Renovatie

Is een verbouwing niet nodig, dan kan een renovatie de oplossing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen en afwerken van sanitaire voorzieningen of het renoveren en opnieuw betegelen van badkamer of toilet.

Vanaf € 50,- per uur
Veranda

Wilt u met mooi zomerweer in alle rust en vrijheid van het buitenleven om u heen genieten? IBJ Montage biedt uitkomst. Een houten veranda is perfect voor het creëren van een beschutte plek om gedurende verschillende weersomstandigheden buiten te verblijven. Ook geeft een veranda direct meer sfeer, licht en mogelijkheden aan uw tuin en woning. Daarnaast kan het dienen als plek om uw tuinmeubels, barbecue of andere tuinspullen te plaatsen.

Vanaf €50,- per uur
Meubels

Wij beschikken over een werkplaats waar wij eigen meubels op maat kunnen maken voor klanten. Wilt u een mooie buitenkeuken, loungebank, stoelen of banken? Noem het maar op. Wij maken het voor u. Kijk hier voor meer info.

Vanaf € 100,-
Allround klusjes

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! Wij gaan geen klus uit de weg. Vraag uw klus hieronder gemakkelijk aan!

Vanaf € 50,- per uur
Bekijk al onze diensten
Vraag nu een offerte aan

Waarom voor ons kiezen?

Service staat bij ons hoog in het vandaal. Wij willen er voor iedereen zijn. Voor de grote klussen en verbouwingen, maar ook voor de mensen die zelf niet handig zijn en misschien alleen een gordijn of schilderij aan de muur wilt hebben. IBJ montage beschikt over een grote groep mensen, ieder met hun eigen expertise. Zo kunnen wij iedere klant in zijn of haar behoeftes voorzien.

  • Kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Eigen expertises
  • Professioneel
  • Klantvriendelijk
  • Transparant

Wij bieden betrouwbare services voor onze klanten

Wij hanteren eerlijke prijzen. Staan klaar voor onze klanten, willen het werk bij je uit de handen nemen. Geen klus is voor ons te gek, groot, klein wij zijn er voor iedereen.

Contact
Breed inzetbaar
Eigen expertises
Eerlijk & betrouwbaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare en klantvriendelijke klusjeman?

Bel ons : (06) 8295 6507

Contact
Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
IBJ Montage
Hallo,

Ik sta je graag te woord via WhatsApp. Kan ik je ergens mee helpen?