Zonnepanelen

IBJ Montage

Zonnepanelen installatie

Professionele zonnepanelen installateur

Zonnepanelen installateur

IBJ Montage is uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen, zoals airco installatie en zonnepanelen.

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om u van goed advies te voorzien over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met uw keuze voor bepaalde duurzame of energiebesparende producten en kunnen voor u de totale installatie en nazorg uit handen nemen. Door rechtstreekse contacten hoeft u bij IBJ Montage niet te rekenen op lange wachttijden. Mitst alles voorradig is, streven wij ernaar om binnen een maand te leveren.

  • Plaatsing binnen een maand
  • Deskundig advies
  • Energiebesparend
Airco Installateur
Airco Installateur

Hoe werkt zonne-energie

De zon stuurt een grote hoeveelheid energie en warmte naar de aarde. Met behulp van zonnepanelen kun je deze energie opvangen en omzetten in stroom. Zonne-energie werkt in de basis voor alle zonnecellen op dezelfde manier: de zonnecel absorbeert licht en zet de lichtenergie om in elektrische energie.

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen. Om zonne-energie op te kunnen wekken, bestaan de meeste zonnecellen uit twee dunne laagjes zogenaamd halfgeleidermateriaal. Deze laagjes geleiden alleen stroom wanneer er daadwerkelijk licht op valt. Op het grensvlak van die laagjes ontstaat spontaan een soort ladingsfilter. De lichtdeeltjes uit het zonlicht zorgen bij absorptie voor beweging van negatief geladen elektronen en hun positief geladen ‘tegenpolen’ in het halfgeleidermateriaal.

Op het grensvlak worden die twee door het filter van elkaar gescheiden, waardoor er een opbouw van negatieve lading aan de ene kant en positieve lading aan de andere kant plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat er een elektrische spanning tussen de lagen ontstaat. Wanneer de twee laagjes extern met elkaar worden verbonden kan er, net zoals bij een batterij, een elektrische stroom gaan lopen en vermogen worden geleverd.

Met behulp van een omvormer wordt deze stroom omgezet in wisselstroom. Dit is hetzelfde soort stroom als bij jou uit het stopcontact komt. De omvormer stuurt dit wisselstroom het elektriciteitsnet op en registreert de totale opbrengst van jouw zonnepanelen.

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de grootste fabrikanten van Tier 1 zonnepanelen ter wereld. Het bedrijf behoort dan ook tot de absolute top van fabrikanten van zonnepanelen. De zonnepanelen worden geproduceerd in onder meer China, Maleisië, Portugal en Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 12.000 werknemers wereldwijd in dienst. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van wereldwijde distributeurs, zodat in veel landen in met name Europa wel zonnepanelen van dit merk op het dak liggen. Dat geldt voor zowel residentiële woningen als commerciële bedrijven.

De fabrikant beschikt over verschillende belangrijke certificaten van allerlei kwaliteitsprogramma’s. Bovendien zijn de kwaliteitscontroles van Jinko gestandaardiseerd, zodat men zeker weet dat de zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit zijn. Dat is precies de reden waarom deze fabrikant zo geliefd is; het heeft een hoge betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit.

Airco Installateur

Onze recente klussen

Subtitle for This Block

Title for This Block

Text for This Block

Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code
IBJ Montage
Hallo,

Ik sta je graag te woord via WhatsApp. Kan ik je ergens mee helpen?